10 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

τι αθλητικά παπούτσια να πάρω?

 

Έχουμε διανύσει χιλιόμετρα κρίνοντας κάθε λεπτομέρειά τους στο δρόμο. Δοκιμάσαμε κάθε ζευγάρι στους δρόμους, στον στίβο, σε διάδρομους και μονοπάτια, σημειώνοντας σετα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Από τις πιο budget επιλογές, τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων έως τους ταχύτατους δρομείς, βρήκαμε τα σωστά αθλητικά για όλες τις εξατομικευμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

1. Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Saucony Endorphin Speed 2

γυναικεια αθλητικα για τρεξιμο

 

saucony endorphin speed 2 footwear

Tα παπούτσια τρεξίματος Endorphin Speed 2 από την Saucony επέστρεψαν πιο ανανεωμένα και βελτιωμένα από ποτέ. Διαθέτουν τεχνολογία PWRRUN PB για ανάλαφρη αίσθηση στο πάτημα και αποκριτικό σχεδιασμό. Το διαπνέον άνω μέρος δίνει δροσερή αίσθηση και συμβάλλει στον αερισμό του ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η εξωτερική σόλα, με τεχνολογία FORMFIT είναι ανθεκτική και προσθέτει επιπλέον σταθερότητα κατά το βηματισμό και το τρέξιμο. Βολικά για καθημερινή χρήση τόσο στο γυμναστήριο όσο και εκτός αυτού, με σύγχρονο και funky σχέδιο.

Πληροφορίες

• Mesh άνω μέρος

• Κανονική εφαρμογή

• Τεχνολογία SPEEDROLL

• Tεχνολογία PWRRUN PB

• Τεχνολογία FORMFIT

• Εξωτερική σόλα XT-900

Extra Λεπτομέρειες

• Drop: 8mm

• Βάρος: 198γρ

2.Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Saucony Endorphin Pro

γυναικεια αθλητικα για τρεξιμο

 

τα παπούτσια είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινή προπόνηση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ταχεία και άμεση ανταπόκριση
  • Το Endorphin Pro προσφέρει άμεση ανταπόκριση, ειδικά όταν τρέχεις σε κατηφόρα.
  • Απορρόφηση κραδασμών
  • Άνετο στο επάνω μέρος τους.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Κάπως στενή εφαρμογή
  • Ακριβό

Το Saucony Endorphin Pro έγινε γρήγορα το αθλητικό παπούτσι χωρίς το οποίο δεν θα θέλαμε να ζήσουμε ούτε στιγμή. Διαθετει υψηλή απόκριση λόγω της αναβαθμισμένης σύνθεσης  του αφρού PWRRUN PB και της  νέας carbon-plate  .Επιπλέον το EndorphinPro είναι πολύ ελαφρύ. Νιώσαμε πιο γρήγοροι σε σχέση με άλλα παπούτσια  – και πιστεύουμε ότι όποιος ψάχνει να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ θα λατρέψει αυτό το παπούτσι.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Η αίσθηση του EndorphinPro δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Η carbon-plate και το stack height είναι κάπως δύσκολα να τα συνηθίσετε. Το πρώτο sprint ήταν περίεργο, καθώς νιώθαμε ότι είχαμε τροχούς συνδεδεμένους στα πόδια μας. Μόλις προσαρμοστήκαμε στην τεχνολογία τους, όμως, αγαπήσαμε την αίσθηση στα πόδια μας. Η υψηλή τιμή σε αυτά τα παπούτσια είναι ενα μειονέκτημα σαφώς. Όμως, οι συνειδητοποιημένοι αθλητές που θέλουν να επενδύσουν στο τρέξιμό – θα είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την αγορά.Το EndorphinPro έχει στενή εφαρμογή – Αλλά για τους δρομείς στους οποίους ταιριάζει αυτή – είναι μια εξαιρετική επιλογή  εαν θέλουν να αυξήσουν την ταχύτητά τους.

3. Γυναικεία Παπούτσια ASICS Gel-Kayano 29

 

papoutsia asics gel kayano 29 1012b272 frosted rose deep mars 700

Το ASICS Gel-Kayano 29 είναι ένα δημοφιλές παπούτσι τρεξίματος σχεδιασμένο για γυναίκες. Είναι γνωστό για την άνεση και τη σταθερότητά του, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για δρομείς που χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες:

Σχεδιασμός:

Το παπούτσι έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλο για την κάλυψη των αναγκών του: Το Gel-Kayano 29 διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, με ένα αναπνεύσιμο επάνω μέρος από πλέγμα και μια ανθεκτική σόλα από καουτσούκ. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να ταιριάζει σε διαφορετικές προτιμήσεις.

Απορρόφηση:

Το παπούτσι διαθέτει το χαρακτηριστικό σύστημα απορρόφησης Gel της ASICS, το οποίο συμβάλλει στην απορρόφηση των κραδασμών και στη μείωση του αντίκτυπου κάθε βήματος. Διαθέτει επίσης ενδιάμεση σόλα FlyteFoam, η οποία παρέχει μια ευέλικτη και ελαφριά αίσθηση.

Σταθερότητα:

Το Gel-Kayano 29 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον σταθερότητα στους υπερπρονάτορες, με έναν υποστηρικτικό και δομημένο σχεδιασμό που βοηθά στην καθοδήγηση του ποδιού σε κάθε βήμα.

Εφαρμογή:

Το παπούτσι έχει άνετη και άνετη εφαρμογή, με παραγεμισμένη γλώσσα και κολάρο για πρόσθετη υποστήριξη. Διαθέτει επίσης κλείσιμο με κορδόνια που επιτρέπει προσαρμοσμένη και ασφαλή εφαρμογή.

Ανθεκτικότητα:

Το Gel-Kayano 29 είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην τακτική χρήση. Διαθέτει ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες.

Συνολικά, το ASICS Gel-Kayano 29 είναι ένα αξιόπιστο και άνετο παπούτσι τρεξίματος για γυναίκες. Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει την υποστήριξη και την απορρόφηση που απαιτούνται για μια ποικιλία δρομικών δραστηριοτήτων, από σύντομα σπριντ έως τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Είτε είστε αρχάρια είτε έμπειρη δρομέας, το Gel-Kayano 29 είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

3. Brooks Glycerin 19

γυναικεια αθλητικα για βολτα

 

Όποιος επιθυμεί ένα ανθεκτικό παπούτσι για καθημερινή χρήση θα είναι ευχαριστημένος από την αίσθηση και την εφαρμογή του Glycerin 19.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ανθεκτικό
  • Εξαιρετικά άνετο
  • πλευρική σταθερότητα στο πόδι

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Όχι τόσο ελαφρύ
  • Κάπως ακριβό

Τα Brooks Glycerin 19 είναι άνετα και αντέχουν  στις μεγάλες αποστάσεις.  Η άνεση, η ανταπόκρισή τους στις φορτίσεις και η ανθεκτικότητα μας ενέπνευσαν να αυξήσουμε τις αποστάσεις στο τρέξιμο. Αυτή η έκδοση έχει επίσης μια αναδιαμορφωμένη σόλα που παρέχει μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και προσαρμοστικότητα σε δύσκολες συνθηκες σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Οι δρομείς και οι πεζοπόροι με ιστορικό τραυματισμών θα λατρέψουν την υποστήριξη και το χώρο που προσφέρει στο πόδι –  Επιπλέον, η νεα έκδοση του Glycerin προσφέρει περισσότερη σταθερότητα από τα προηγούμενα μοντέλα, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για την πρόληψη κάποιων τραυματισμών. Αυτό μειώνει ελαφρώς την απαλότητα που αγαπήσαμε στο προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι επαγγελματίες σίγουρα ξεπερνούν γρήγορα τα μειονεκτήματα.

Οι δρομείς που αναζητούν μια μινιμαλιστική αίσθηση τρεξίματος ή zero heel-to-toe drop ίσως βρουν τα ανανεωμένα Glycerin πιο δυσκίνητα. Αυτή τη φορά, τα Brooks εστιάζουν στην στήριξη. Παρόλο που είναι διαφορετικό, αυτό το παπούτσι θα μπορούσε να προσελκύσει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία δρομέων. Ωστόσο, η μέτρια υποστήριξη στην ποδική καμάρα μπορεί να είναι πολύ έντονη για δρομείς με flat-foot Και, ενώ είναι αρκετά βαρύ, η τεχνολογία DNA Loft και η εξαιρετικά άνετη εφαρμογή βοηθούν στην ισοστάθμιση του όχι ιδανικού βάρους αυτού του παπουτσιού. Η ομάδα μας συμφωνεί ομόφωνα ότι το βάρος δε μειώνει την απόδοση αυτών των παπουτσιών.

4. Saucony Kinvara 12

 

Οι δρομείς που θέλουν να μειώσουν την καταπόνηση και να αυξήσουν τα χιλιόμετρα θα εκτιμήσουν τη νεότερη έκδοση του Kinvara

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Προσιτό
  • εξαιρετικά χαμηλό βάρος

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Το στενότερο μέσο του ποδιού δεν θα ταιριάζει σε όλους

Eπειδή ένα αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο πρεπει να ειναι ελαφρύ  και ξεχωριστό  –  Στην περίπτωση του Saucony Kinvara 12 θα  έχετε την καλύτερη επιλογή και στις δύο κατηγορίες – Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και επίσης  σε ικανοποιητική τιμή. Οι δρομείς που θέλουν να μειώσουν την καταπόνηση και να αυξήσουν τα χιλιόμετρα θα εκτιμήσουν τη νεότερη έκδοση του Kinvara. Το underfoot cushion δεν μεγάλο αλλά είναι πολυ λειτουργικό.

Οι stabilizing structures ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό παπούτσι αγώνων. Η τελευταία έκδοση ζυγίζει 170 γραμμάρια ανά παπούτσι –  Ακόμα και όταν είχαμε να κάνουμε πολλα  χιλιόμετρα, αυτά τα παπούτσια άντεξαν – Η βάση PWRRUN + είναι απορροφητική σε κραδασμούς, αλλά έχει μια αίσθηση ελαφρύτερη και πιο ευέλικτη από τα παραδοσιακά παπούτσια για τρέξιμο. Η σόλα FORMFIT ενισχύει την απόκρισή της σε σχέση με τον προκάτοχο της , καθιστώντας την ιδανική για τρέξιμο – όταν η ταχύτητα είναι προτεραιότητα.  Ξεπέρασαν τα υπόλοιπα παπούτσια στο test, αλλά η ελαφριά σόλα τους εξακολουθεί να είναι όμως λίγο πιο ευάλωτη στη φθορά .

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Παρατηρήσαμε ότι η αφρώδης σόλα EVA είναι λίγο πυκνότερη από αυτή του Kinvara 11, καθιστώντας την αισθητά πιο ανθεκτική. Η βάση PWRRUN+  ειναι shock-absorbing και ελαφριά  – Αυτά τα παπούτσια συνεχίζουν να είναι η πρώτη μας επιλογή για τρέξιμο, προπόνηση σε στίβο και ημέρες αγώνων μεσαίας απόστασης. Η φτέρνα εδράζεται άνετα και δεν γλιστρά όταν κινείται.

Η εφαρμογή του Kinvara κάνει το παπούτσι να μοιάζει σαν ένα φυσικό μέρος του σώματός μας. Τα κορδόνια παραμένουν δεμένα σφιχτά για μεγάλες αποστάσεις, και η γλώσσα του παπουτσιού είναι τέλεια επενδεδυμένη, προστατεύοντας τα πόδια από ένα δυνητικά άβολο lace bed. Ακόμα και όταν τα πόδια μας πρήζονται ενώ κινούνται, δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να χαλαρώσουμε τα κορδόνια. Το Saucony σίγουρα αναβάθμισε την σταθερότητα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Τέλος, εάν έχετε και  κίνητρο το στυλ, τα έντονα χρώματα του Kinvara 12 και η εμφάνιση θα σας κάνουν να φαίνεστε ξεχωριστοί.

5. Brooks Adrenaline GTS 21

 

Οι δρομείς που θέλουν να τρέχουν μεγάλες αποστάσεις σε ένα υποστηρικτικό και παραδοσιακό παπούτσι θα τα λατρέψουν

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πολύ άνετο
  • Αξιόπιστo
  • Ανθεκτικό
  • ιδανικό για καθημερινή προπόνηση ή αγώνες μεγάλων αποστάσεων.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Όχι τόσο ελαφρύ

Η εικοστή πρώτη έκδοση BrooksAdrenaline GTS 21 παρουσιάστηκε με το GuideRails, ένα δομικό σύστημα που προχωρά και στις δύο πλευρές μέσω του midfoot – Αυτά τα kicks είναι αρκετά υποστηρικτικά με άφθονη απορρόφηση των κραδασμών . Οι δρομείς που είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς θα αισθάνονται ασφαλείς σε αυτήν την έκδοση του Adrenaline λόγω της επιπλέον πλευρικής υποστήριξης. Η μεσαία σόλα αποτελείται από DNA LOFT και BioMoGo DNA, δύο από τα υλικά με την υψηλότερη απόδοση και χαρακτηριστικό τωνBrooks.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Αυτό το παπούτσι είναι ένα από τα αγαπημένα μας για γρήγορα splits στην άσφαλτο λόγω της νέας και βελτιωμένης δομής DNA LOFT  που τώρα επεκτείνεται τώρα μέσω της μεσαίας σόλας για πρόσθετη ανταπόκριση και άνεση. Η απόδοση της ενέργειας είναι εξαιρετική και το ανθεκτικό καουτσούκ σε συνδυασμό με το μαλακό μαξιλαράκι στην φτέρνα βοηθά τα πόδια να ωθούνται από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο. Το cushion είναι στρατηγικά τοποθετημένο – είναι φτιαγμένο ως παραδοσιακό αθλητικό με offset 12 χιλιοστών και κλασικό σχήμα και αισθητική.

Η σόλα βρίσκεται στη βαρύτερη πλευρά του παπούτσιου , αλλά ισορροπεί καλά με τη δομή GuideRail και το πλέγμα. Το Adrenaline GTS-21 ζυγιζει  λιγότερο από 230 γραμμάρια – Αν και σίγουρα δεν είναι η ελαφρύτερη επιλογή της λίστας, με τόσους πολλούς δρομείς να αγοράζουν αυτό το παπούτσι κάθε χρόνο, τα Brooks κάνουνμάλλον κάτι σωστά. Οι δρομείς που θέλουν να τρέχουν μεγάλες αποστάσεις σε ένα υποστηρικτικό αθλητικό παπούτσι θα το λατρέψουν – πιθανότατα θα κερδίσουν μια θέση στην καρδιά σας και στην ντουλάπα σας .

 

6. Brooks Ghost 13

 

Εάν επιθυμείτε ενα αθλητικό παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις αυτή είναι η επιλογή για εσάς.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Άνετο
  • Παραδοσιακό στυλ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Βαριά

Το BrooksGhost 13 είναι η τελευταία έκφραση ενός αγαπημένου παπουτσιού. Οι δρομείς που λατρεύουν ένα υποστηρικτικό και σταθερό παπούτσι δεν πρέπει να ψάχνουν άλλο γιατί αυτό είναι κορυφαίο. Η μετάβαση heel-to-toe είναι υπέροχη καθιστώντας τα μια τέλεια για μια ημέρα τρεξίματος – η ενδιάμεση σόλα DNA BioMoGo απορροφά τους κραδασμούς και βοηθά  να γλιτώσουμε  την καταπόνηση στις αρθρώσεις μας . Το Ghost είναι ένα  classic 12-millimeter drop sidekick που ανταποκρίνεται και είναι κατάλληλο για σχεδόν όλες τις ανάγκες.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Το cushioning παραμείνει ενεργό από την προπόνηση έως την ημέρα του αγώνα. Οι μηχανικοί της Brooks καταλαβαίνουν ότι τα πόδια των δρομέων διογκώνονται καθώς ζεσταίνονται και, ως εκ τούτου, σχεδιάζουν συνεχώς μοντέλα με αυτο το πρίσμα – Το κολλάρο και η γλώσσα της έκδοσης αυτής είναι μαλακά, γεγονός που τα καθιστά άνετα σε ημέρες αγώνων μεγάλων αποστάσεων. Οι δοκιμαστές μας λατρεύουν την απρόσκοπτη αίσθηση και τη μοναδική επαφή αυτού του neutral παπουτσιού. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά βοηθούν στην απόκριση αυτου του δοκιμασμένου αθλητικού παπουτσιού.

Η κατασκευή μειώνει την ροή αέρα, αλλά εξακολουθούμε να τα βρίσκουμε πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο – με ένα καλό ζευγάρι δροσερές κάλτσες δεν θα έχετε πρόβλημα στον αγώνα.

 

7. Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο ASICS Gel-Kayano 27

Ιδανικό για over-pronator

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξαιρετική υποστήριξη
  • Καλά διαμορφωμένο

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Βαριά

Το ASICS Gel-Kayano 27 εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά. Ως over-pronators, αγαπάμε την επιπλέον ακαμψία που προσφέρει αυτή η έκδοση του Gel-Kayano, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το κοινό στυλ βάδισης. Το πλαίσιο στήριξης αποτελείται από την τεχνολογία DYNAMIC DUOMAX®, η οποία βοηθά στην αποτροπή των κουρασμένων αστραγάλων να κυλήσουν προς τα μέσα. Η 27η έκδοση του Gel-Kayano πραγματικά συνδυάζει την απαλότητα με τη δύναμη. Επιπλέον, η πλευρική υποστήριξη αυτού του παπουτσιού είναι ισχυρή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Ενώ το ASICS Gel-Kayano 27 διαθέτει βελτιωμένο προφίλ, ζυγίζει πολύ πάνω από το μέσο όρο. Κάθε παπούτσι ζυγίζει 256γραμμάρια σε μέγεθος 38. Υποθέτουμε ότι το μεγαλύτερο βάρος σχετίζεται άμεσα με την επιπλέον ακαμψία και τη συνολική δομή, οπότε αν δεν ψάχνετε για διόρθωση του over-pronation, αυτά μπορεί να μην είναι τα αθλητικά για εσάς . Τα πλευρικά άκρα των παπουτσιών είναι αρκετά άκαμπτα, οπότε αν αυτή η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική δεν ταιριάζει φυσικά στο πόδι σας, μπορεί να καταλήξει να σας προκαλέσει πόνο κατά τη διάρκεια των τρεξίματος. Συνολικά, λατρεύουμε αυτήν την έκδοση του Gel-Kayano και δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε αυτά τα παπούτσια στους δρομείς που θέλουν να αναβαθμίσουν το βάδισμά τους και να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού που προκαλείται από τον πρηνισμό.

 

8. Saucony  Freedom 3

 

όποιος θέλει να αυξήσει την ταχύτητά του σε μεγάλες αποστάσεις θα πρέπει να τα δοκιμάσει

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ελαφρύ
  • Λιγότερο υποστηρικτικό

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ακριβά

Όπως και άλλα παραδοσιακά παπούτσια για τρέξιμο, το Saucony Freedom 3 ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του. Τα πέλματα των παπουτσιών είναι αρκετά εύκαμπτα για να προάγουν την ευελιξία ακόμη και σε κουρασμένα πόδια και είναι αρκετά προστατευτικά ώστε να διασχίζουν τις ελαφρές διαδρομές, κερδίζοντας κορυφαίες βαθμολογίες για την ευελιξία τους. Το μικρό τους βάρος επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν την ταχύτητα –  ενώ το  PWRRUN+ inner foam παρέχει αξιοσημείωτη άνεση στον χρήστη. Με βάση την εμπειρία μας – αυτά τα παπούτσια, πιστεύουμε ότι όποιος θέλει να αυξήσει την ταχύτητά του σε μεγάλες αποστάσεις θα πρέπει να τα δοκιμάσει. 

Επειδή η σόλα είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ, η απορρόφηση κραδασμών είναι υψηλή χωρίς να δίνει όμως στο παπούτσι μια μινιμαλιστική αίσθηση και αντέχει ακόμη και για προπόνηση μαραθωνίου, κάτι που δεν είναι σύνηθες για ιδιαίτερα ελαφριά παπούτσια. Η βάση είναι αρκετά ανθεκτική για να αντέχει σε φθορές. Το πλαίσιο στήριξης γύρω από τη φτέρνα αυξάνει τη σταθερότητα και το εξαιρετικά μαλακό κολάρο βοηθά στην αποφυγή φουσκάλων. Τα κορδόνια είναι λίγο ολισθηρά, αλλά δεν τεντώνονται κατά τη διάρκεια μακρών διαδρομών. Λόγω της ανθεκτικότητας και της ευελιξίας τους, πιστεύουμε ότι η υψηλή τιμή τους δικαιολογείται.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

 

 

9. Brooks Revel 4

 

οι δρομείς που έχουν κίνητρο να μειώσουν το βάρος των παπουτσιών τους θα επιλέξουν ταRevel 4.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Άνετο
  • Λιγότερο άκαμπτο
  • τίμη

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Λιγότερο υποστηρικτικό
  • Λιγότερο προστατευτικό

 

Η ομάδα μας λατρεύει το σχήμα και την εφαρμογή των παπουτσιών Brooks και το Revel 4 δεν μας  απογοητεύει. Το BioMoGo DNA and Green Rubber συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα αθλητικό παπουτσι ελαφρύτερο από τον μέσο όρο, νικητή μεγάλων αποστάσεων με μεσαίο arch και neutral style. Αυτά τα παπούτσια είναι άνετα, τόσο πριν όσο και μετά το τρέξιμο. Κάθε παπούτσι μεγέθους 37 ζυγίζει 224 γραμμάρια, το οποίο είναι χαμηλότερο σε σχέση με από άλλα μοντέλα Brooks που δοκιμάσαμε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Το ελαφρύτερο αίσθημα του Revel το καθιστά εξαιρετικό για τους δρομείς που θέλουν να αυξήσουν τις αποστάσεις που διανύουν. Επειδή το Revel στερείται σκληρής πλευρικής υποστήριξης, μας άρεσε η αίσθηση ελευθερίας που νιώσαμε να εξερευνήσουμε τις φυσικές μας δυνάμεις. Αυτά τα αθλητικά παπούτσια είναι μια προσιτή επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν μεγάλες αποστάσεις αλλα και για έμπειρους μαραθωνοδρόμους.

10. Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Nike Air Zoom Pegasus 38

 

nike wmns air zoom pegasus 38

 

Το πραγματικά αξιόπιστο παπούτσι που αγαπάς επιστρέφει. Το Nike Air Zoom Pegasus 38 συνεχίζει να προσφέρει ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, χρησιμοποιώντας τον ίδιο αφρό υψηλής απόκρισης όπως και το προηγούμενο μοντέλο. Το διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος συνδυάζει την άνεση και την ανθεκτικότητα που χρειάζεσαι με πιο φαρδιά εφαρμογή στα δάχτυλα.

Πληροφορίες

• Διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος που εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή και απαλή αίσθηση που ακολουθεί την κίνηση του ποδιού

• Φαρδύτερη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος που προσφέρει περισσότερο χώρο για τα δάχτυλα των ποδιών

• Αφρός Nike React που  είναι ανάλαφρος, ελαστικός και ανθεκτικό

• Ενίσχυση στο μέσο του πέλματος που σφίγγει γύρω από το πόδι όταν δένεις τα κορδόνια

• Περισσότερος αφρός στη γλώσσα για άνετη και μαλακή αίσθηση

• Σόλα από καουτσούκ με περίπου 9% υλικό Nike Grind, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρές χρωματικές διακυμάνσεις

11. Nike Air ZoomPegasus 37

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ

Είμαστε ευχαριστημένοι με την υποστήριξη αυτής της έκδοσης. Η Nike έκανε τεράστια βήματα αυτή τη φορά 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ελαφρύ
  • Άνετο
  • Απόκριση

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αναπνευσιμότητα όχι τόσο καλή όσο οι προηγούμενες εκδόσεις

Το Nike Air ZoomPegasus 37 είναι η τελευταία έκδοση ενός κλασικού παπουτσιού, που προσφέρει πλεον ένα πιο άνετο midfoot, μια responsive sole και ένα πιο ομαλό περπάτημα από τις προηγούμενες εκδόσεις της σειράς. Η αρχιτεκτονική της εξωτερικής σόλας παρέχει άφθονη ανταπόκριση στις φορτίσεις  ενω το απαλό τόξο αγκαλιάζει  σωστα τα σημεία του ποδιού .

Ο σχεδιασμός του κολάρου ανοίγει, πιέζει και αγγίζει με τον σωστό τρόπο για να προσφέρει χώρο γύρω από τον Αχίλλειο τένοντα χωρίς να δημιουργεί ολίσθηση στη φτέρνα -Η Nike επεξεργάστηκε επίσης το πάνω υλικό του παπουτσιού, τα κορδόνια και το κολάρο προσθέτοντας κάποια πολύ απαραίτητη επένδυση σε αυτά.

Ενώ η Nike ανέβασε το παιχνίδι με την ανθεκτικότητα αυτών των παπουτσιών σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, εξακολουθούν να υστερούν ελαφρώς σε σχέση με τους κορυφαίους ανταγωνιστές τους. Και, δυστυχώς, η ελαφρώς αυξημένη αντοχή επιτυγχάνεται εις βάρος της αναπνοής του παπουτσιού. Εκτός από αυτά τα μειονεκτήματα – έχετε τη διάθεση σας ένα καθημερινό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί στο γυμναστήριο και στις χαλαρές βόλτες.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!